EDİRNE "HELVA SOHBETLERİ" ETKİNLİĞİ (16 Nisan 2013)

YENİ SRİ LANKA DEMOKRATİK SOSYALİST CUMHURİYETİ VE ÇEKYA ANKARA BÜYÜKELÇİLERİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..

YENİ SRİ LANKA VE TÜRKİYE İLİŞKİLERİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

“Sri Lanka ve Türkiye İlişkileri” adlı konferans Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsmail Hakkı İnan Konferans Salonu’nda 17 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Konferansa Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohıdeen Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, akademisyen ve öğrenciler katıldı.   S..

MİNİK MAKER’LAR İŞ BAŞINDA

Türk Ekonomi Bankası (TEB), “Minik Maker’ler İş Başında” projesi kapsamında, Edirne Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Salih Akbulut ve Şube Müdürü Mustafa Şahin, KÜSİ İl Temsilcisi ve Trakya Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yard. Doç. Dr. Oğuzhan Erdem, KOSGEB İl Müdürü Veysel Vural ve Trakya Teknopark Genel Müdürü Barış Kocabıyık Edirneli çocuklarla biraraya geldi..

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ GİRİŞ SINAVI (YÖS) ÇALIŞTAYI SAMSUN'DA GERÇEKLEŞTİ

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Uluslararası İlişkiler Birimi ev sahipliğinde YÖK ve ÖSYM ortaklığı ile 13 Kasım 2017 tarihinde Samsun’da düzenlenen "Uluslararası Öğrenci Giriş Sınavı (YÖS) Çalıştayı’nda” Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden gelen temsilciler ile birlikte sınav sistemi ve sistemin neden olduğu sorunlara ilişkin çözüm önerileri tartışıldı. Otuz farklı &u..

1. ULUSLARARASI SAĞLIK BİLİMLERİ KONGRESİ

Kongre Erken Kayıt Tarihi  5 Kasım 2017 ve öncesiKongre Geç Kayıt Tarihi    5 Kasım 2017 sonrasıBildiri/Poster Son Gönderme Tarihi  5 Kasım 2017Bildiri/Poster Değerlendirme Sonuçları   10 Kasım 2017