DEVLET KONSERVATUVARI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 29 Mayıs 2017 tarihinde Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Konservatuvar Müdürü Doç. Ahmet Hamdi Zafer, Devlet Konservatuvarı Eski Müdürü Prof. Süleyman Sırrı Güner, dekanlar, müdürler, Genel Sekreter Yardımcısı V. Ahmet Sezgin ile akademisyenler ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Konservatuvar tarafından düzenlenen 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılına Bir Bakış adlı sunum izlendi.

Doç. Ahmet Hamdi Zafer Konservatuvar hakkında bilgi vererek başladığı konuşmasında “Öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarından oluşan Balkan Senfoni Orkestrası bu sene birçok başarılı konsere imza attı. Bunun yanı sıra emsemble ve solo konserler de Edirneliler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu “Bugün kutlama ve mutlulukları paylaşma günü. Öğrencilerin bugünlere gelmelerini sağlayan velileri, meslek sahibi olmaları için bilgi birikimlerini aktaran hocaları ve bizzat mezun öğrencileri tebrik ediyorum. Aldığınız diploma ve eğitimin faydası mutlaka olacaktır ancak bu eğitimin üstüne yeni bilgiler ekleyerek kendinizi geliştirmelisiniz. Mesleğinize her zaman saygı duyup meslek etiğinden ödün vermeyin. Toplum ile iç içe olarak onlara sanatınızı sevdirin. Sizlerden isteğim arkadaşlarınız, hocalarınız, okulunuz, Edirne ve Trakya Üniversitesi ile bağınızı koparmayın.” dedi.

Konuşmaların ardından Devlet Konservatuvarı dönem mezunu öğrencileri bir mini konser sundular. Mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi ile tören son buldu.
Bu içerik 05.06.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 582 kez okundu.