CUMARTESİ SÖYLEŞİLERİ: YATIRIM DÜNYASINDA GÜNCEL GELİŞMELER

Cumartesi Söyleşileri kapsamında Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık Bölümü tarafından Türkiye Ekonomi Bankası ile ortak düzenlenen “Yatırım Dünyasında Güncel Gelişmeler” semineri İlker Göktaş, Zafer Ekin ve Ceyda Merkezli’nin katılımlarıyla Üniversitemiz Balkan Kongre Merkezi’nde 03 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin finans konusunda görüş açılarının geliştirilmesi ve güncel gelişmelerin aktarılması gibi hedefleri olan etkinlik yaklaşık 600 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlik sonunda Türkiye Ekonomi Bankası tarafından seminere katılan öğrencilerimize katılım belgeleri verilirken Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu Cumartesi Söyleşileri’nin alanında uzman kişilerin katılımıyla bütün hızıyla devam edeceğini belirtti.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SELANİK’TE TÜRK EĞİTİM GÜNLERİNE KATILDI

Trakya Üniversitesi 11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne katıldı. Etkinlik çerçevesinde Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan  Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olma..

ÜNİVERSİTEMİZ ULUSLARARASI SELANİK KİTAP FUARINDA TANITILDI

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Selanik Kitap Fuarı’na Trakya Üniversiteler Birliği olarak Üniversitemiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi de katıldı. Fuarda 12 Mayıs 2017 tarihinde bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Selanik Başkonsolosu Orha..