CUMARTESİ SÖYLEŞİLERİ: YATIRIM DÜNYASINDA GÜNCEL GELİŞMELER

Cumartesi Söyleşileri kapsamında Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık Bölümü tarafından Türkiye Ekonomi Bankası ile ortak düzenlenen “Yatırım Dünyasında Güncel Gelişmeler” semineri İlker Göktaş, Zafer Ekin ve Ceyda Merkezli’nin katılımlarıyla Üniversitemiz Balkan Kongre Merkezi’nde 03 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin finans konusunda görüş açılarının geliştirilmesi ve güncel gelişmelerin aktarılması gibi hedefleri olan etkinlik yaklaşık 600 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlik sonunda Türkiye Ekonomi Bankası tarafından seminere katılan öğrencilerimize katılım belgeleri verilirken Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu Cumartesi Söyleşileri’nin alanında uzman kişilerin katılımıyla bütün hızıyla devam edeceğini belirtti.

NEVRUZ ŞÖLENİ COŞKUYLA KUTLANDI

Üniversitemizin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Nevruz Şöleni” 21 Mart 2017 tarihinde Bolca Ana Yemekhanesi önünde gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin ile Dekanlar, Meslek Yüksekokulu Müdürleri, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Ma..

TÜRKSOY HALK ÇALGILARI ORKESTRASI NEVRUZ KONSERİYLE BÜYÜLEDİ

Türksoy Halk Çalgıları Orkestrası Nevruz Konseri 23 Mart 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konsere Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan konserde TÜRKSOY Genel Sekreteri adına TÜRKSOY Azerbaycan Temsilcisi Elçin Gafarlı b..