CUMARTESİ SÖYLEŞİLERİ: YATIRIM DÜNYASINDA GÜNCEL GELİŞMELER

Cumartesi Söyleşileri kapsamında Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık Bölümü tarafından Türkiye Ekonomi Bankası ile ortak düzenlenen “Yatırım Dünyasında Güncel Gelişmeler” semineri İlker Göktaş, Zafer Ekin ve Ceyda Merkezli’nin katılımlarıyla Üniversitemiz Balkan Kongre Merkezi’nde 03 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin finans konusunda görüş açılarının geliştirilmesi ve güncel gelişmelerin aktarılması gibi hedefleri olan etkinlik yaklaşık 600 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlik sonunda Türkiye Ekonomi Bankası tarafından seminere katılan öğrencilerimize katılım belgeleri verilirken Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu Cumartesi Söyleşileri’nin alanında uzman kişilerin katılımıyla bütün hızıyla devam edeceğini belirtti.

20. YÜZYILIN SON SOYKIRIMI: SREBRENİTSA KONFERANSI VE 100 KARİKATÜRLE SREBRENİTSA SOYKIRIMI SERGİSİ

Üniversitemiz Balkan Araştırma Enstitüsü tarafından Srebrenitsa Soykırımının 22. Yılı anısına düzenlenen 20. Yüzyılın Son Soykırımı: Srebrenitsa Konferansı ve 100 Karikatürle Srebrenitsa Soykırımı Sergisi 13 Temmuz 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde düzenlendi. Sergi açılışına ve konferansa Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büy&uum..

YENİ ENDONEZYA CUMHURİYETİ İSTANBUL BAŞKONSOLOSU HERRY SUDRADJAT’DAN ZİYARET

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Herry Sudradjat ve beraberindeki heyet 19 Temmuz 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyarette etti. Bilimsel ve kültürel konuların ele alındığı görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Endonezya 260 milyon nüfusu, dünyanın en büyük 16. ekonomisine sahip dost ve kardeş bir Ülke. Bizi birbirimize bağlayan tarihi bağla..