ÇİĞDEM KANPAKOĞLU'NA BAŞSAĞLIĞI

Eğitim Fakültesi personeli Çiğdem Kanpakoğlu' nun babası Nihat Özaydın vefat etmiştir. Merhuma Allah' tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü

Not: Merhumun cenazesi 15 Mart 2017 (bugün) tarihinde öğle namazına müteakip İskender Köy Camii’nden kaldırılacaktır. Cenazeye katılmak isteyenler için Eğitim Fakültesi Kosova Yerleşkesi önünden araç kaldırılacaktır.

Bu içerik 15 Mart 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 422 kez okundu.

YENİ BASKI SANATINDA TOKSİK OLMAYAN YÖNTEM VE TEKNİKLER KONFERANS/ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Savaş Kurtuluş Çevik tarafından 08 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliğinde " Baskı Sanatında Toksik Olmayan Yöntem ve Teknikler Konferans/Çalıştayı gerçekleştirildi. Konferans sürecinde Ülk..

YENİ ÜNİVERSİTEMİZ 26. KALİTE KONGRESİ’NDE TEMSİL EDİLDİ

26. Kalite Kongresi KalDer tarafından TÜSİAD ve ZORLU iş birliğiyle 21-22 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ana teması “Dönüşüme Liderlik” olan kongreye KalDer’in davetiyle Üniversitemizi temsilen Kalite ve Strateji Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Arş. Gör. Dr. Işıl Usta katıldı. Beşiktaş Belediyesi Filarmoni Orkestrası..