ÇANAKKALE ZAFERİ FOTOĞRAF SERGİSİ

Genelkurmay Başkanlığı Askeri Tarih ve Stratejik Etüt Başkanlığının, bazıları kamuoyu ile ilk defa paylaşılan 47 fotoğrafı ve Çanakkale Valiliği Çanakkale Savaşları 2015 Koordinatörlüğü’nün üçlü ve dörtlü gruplar halinde toplamda 18 fotoğrafından oluşan ve Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayfer Uz’un dizaynı ile sergilenen, Çanakkale Zaferi temalı fotoğraf sergisi, 18 Mart 2015 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde açıldı. Açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Pişkin ve Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu ile dekanlar katıldı. Serginin açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, “Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Üniversitemize kazandırdıkları sergiden dolayı Genelkurmay Başkanlığı Askeri Tarih ve Stratejik Etüt Başkanlığına ve Çanakkale Valiliğine teşekkür ediyorum. ” dedi.

Sergi 25 Mart 2015 tarihine kadar ziyarete açık kalacak.
Bu içerik 18.03.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1907 kez okundu.