BULGARIAN ARCHAEOLOGY PAST AND PRESENT SERGİSİ

Bulgarian Archaeology Past and Present Sergisi 17 Mart 2015 tarihinde açıldı. Açılışa, Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Dekanlar, Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burçin Erdoğu, Bulgaristan Ulusal Arkeloji Müzesi Enstitüsü Direktörü Doç. Dr. Lyudmil Vagalinski ile Ulusal Arkeoloji Müzesi Enstitüsü Sergi Bölümü’nden Dr. Kamen Boyadzhiev, Dr. Nataliya Ivanova, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan Doç. Dr. Lyudmil Vagalinski, serginin Bulgaristan arkeolojisinin geçmişi, bugünü, nüfusu ve yerleşimi hakkında bilgiler sunduğunu belirtti. Bu sergiyle Üniversitemiz Arkeoloji Bölümü ile işbirliğinin adımlarının atıldığını vurgulayan Doç. Dr. Vagalinski, “Bizde komşular akrabalardan daha kıymetlidir.” diyerek dostlukları, misafirperverliklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük ile Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burçin Erdoğu ve ekibine teşekkür etti.

Ayrıca, sergi açılışı için Üniversitemize gelen Doç. Dr. Lyudmil Vagalinski, Dr. Kamen Boyadzhiev, Dr. Nataliya Ivanova, 16 Mart 2015 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’ü makamında ziyaret etti.

Bu içerik 17.03.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1660 kez okundu.