BİYOLOJİ BÖLÜMÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DOĞA EĞİTİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Türkiye’nin yedi akredeite Biyoloji bölümünden biri olan Üniversitemiz Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünün Doğa Eğitimi Dersi kapsamında öğrenciler derslerde gördükleri teorik bilgileri doğal ortamlarda pratiğe dökme imkanı buldular.  Tatlı su, deniz ve orman ekosistemlerinin yer aldığı Keşan-Enez-İpsala ilçelerinde gerçekleştirilen eğitim, kendi alanlarında uzman öğretim elamanlarından    Prof. Dr. Murat Yurtcan, Doç. Dr. Hüseyin Güher, Yrd. Doç. Dr. Beytullah Özkan,  Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kaya,  Yrd. Doç. Dr. Necmettin Güler  katılımlarıyla yapıldı.

Öğrenciler 7 gün süreyle bu ekosistemlerde yer alan canlıları ve bu canlılar arasındaki ilişkileri doğal ortamlarda incelerken insan aktivitesi sonunda oluşan ya da oluşabilecek sorunların ekosistemler ve ekosistemlerde yaşayan canlılar üzerindeki etkilerini incelediler.

YENİ SRİ LANKA DEMOKRATİK SOSYALİST CUMHURİYETİ VE ÇEKYA ANKARA BÜYÜKELÇİLERİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..

YENİ SRİ LANKA VE TÜRKİYE İLİŞKİLERİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

“Sri Lanka ve Türkiye İlişkileri” adlı konferans Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsmail Hakkı İnan Konferans Salonu’nda 17 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Konferansa Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohıdeen Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, akademisyen ve öğrenciler katıldı.   S..