BİYOLOJİ BÖLÜMÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DOĞA EĞİTİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Türkiye’nin yedi akredeite Biyoloji bölümünden biri olan Üniversitemiz Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünün Doğa Eğitimi Dersi kapsamında öğrenciler derslerde gördükleri teorik bilgileri doğal ortamlarda pratiğe dökme imkanı buldular.  Tatlı su, deniz ve orman ekosistemlerinin yer aldığı Keşan-Enez-İpsala ilçelerinde gerçekleştirilen eğitim, kendi alanlarında uzman öğretim elamanlarından    Prof. Dr. Murat Yurtcan, Doç. Dr. Hüseyin Güher, Yrd. Doç. Dr. Beytullah Özkan,  Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kaya,  Yrd. Doç. Dr. Necmettin Güler  katılımlarıyla yapıldı.

Öğrenciler 7 gün süreyle bu ekosistemlerde yer alan canlıları ve bu canlılar arasındaki ilişkileri doğal ortamlarda incelerken insan aktivitesi sonunda oluşan ya da oluşabilecek sorunların ekosistemler ve ekosistemlerde yaşayan canlılar üzerindeki etkilerini incelediler.

TETOVA ÜNİVERSİTESİNDEN ZİYARET

Makedonya Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arber Çeliku ile birlikte 19 Eylül 2017 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar da katıldı. Bir sonraki toplantısı..

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ORYANTASYON PROGRAMI

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesine 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon dersi gerçekleştirildi. 18 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen programa Dekanımız Prof.Dr. Ali Kemal Özdemir, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgür Er ve Yrd. Doç. Dr. Meltem Tekbaş Atay ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri katıldı.Fakültemize yerleşen öğrencil..