BAŞPEHLİVANLARDAN ZİYARET

2013 yılı 652. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı, 2014 yılı 653. Kırkpınar Yağlı Güreşleri ikincisi İsmail Balaban ve 1992 Barcelona Olimpiyat Oyunları ikincisi, 2003 yılı 642. Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı Kenan Şimşek, Pehlivan Yavuz Kayacılar 13 Temmuz 2017 tarihinde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. Rektörümüz 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi Başpehlivan İsmail Balaban’a başarılar diledi.

Ziyarette Kırkpınar Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hakan Tuna, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İsa Sağıroğlu, Öğr. Gör. Mehmet Yavuz Aydemir ile DSİ’den Emekli Yavuz Sönmez de bulundu.
Bu içerik 14 Temmuz 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 700 kez okundu.

20. YÜZYILIN SON SOYKIRIMI: SREBRENİTSA KONFERANSI VE 100 KARİKATÜRLE SREBRENİTSA SOYKIRIMI SERGİSİ

Üniversitemiz Balkan Araştırma Enstitüsü tarafından Srebrenitsa Soykırımının 22. Yılı anısına düzenlenen 20. Yüzyılın Son Soykırımı: Srebrenitsa Konferansı ve 100 Karikatürle Srebrenitsa Soykırımı Sergisi 13 Temmuz 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde düzenlendi. Sergi açılışına ve konferansa Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büy&uum..

ENDONEZYA CUMHURİYETİ İSTANBUL BAŞKONSOLOSU HERRY SUDRADJAT’DAN ZİYARET

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Herry Sudradjat ve beraberindeki heyet 19 Temmuz 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyarette etti. Bilimsel ve kültürel konuların ele alındığı görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Endonezya 260 milyon nüfusu, dünyanın en büyük 16. ekonomisine sahip dost ve kardeş bir Ülke. Bizi birbirimize bağlayan tarihi bağla..