BALKAN SENFONİ ORKESTRASI’NDAN NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİNDE MUHTEŞEM KONSER

Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Balkan Senfoni Orkestrası Namık Kemal Üniversitesinin 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Kültürel Etkinlikleri kapsamında 19 Kasım 2015 tarihinde düzenlenen etkinlikte bir konser verdi. Konsere akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Şefliğini Prof. Aminbay Sapayev’in yaptığı Balkan Senfoni Orkestrası repertuvarında Bizet, Petkov, Yunus Emre, İsmail Dede Efendi, Mozart, Deniku’nun eserlerine yer verdiği konserin finalini Plevne Marşı ile yaptı. Sanatseverler orkestraya alkışlarıyla eşlik etti.

Konser sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Süleyman Sırrı Güner’e günün anısına teşekkür belgesi takdim ederken Dekan Prof. Dr. Aslı Korkut ise Orkestra Şefi Prof. Aminbay Sapayev’e günün anısına çiçek takdim etti.
Bu içerik 20.11.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1388 kez okundu.