BALKAN SENFONİ ORKESTRASI’NDAN NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ’NDE KONSER

Namık Kemal Üniversitesi’nin 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı kültürel etkinlikleri kapsamında Balkan Senfoni Orkestrası 12 Kasım 2014 tarihinde konser verdi.
Rektörlük Konser Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Korkut, akademisyenler, öğrenciler ile Tekirdağlı sanatseverler katıldı.
Şefliğini Prof. Aminbay Sapayev’in yaptığı Balkan Senfoni Orkestrası repertuarında Bizet, Petkov, Yunus Emre, İsmail Dede Efendi, Mozart, Deniku eserlerine yer verildi.
Konser sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Sırrı Güner’e günün anısına teşekkür plaketi takdim ederken; Dekan Prof. Dr. Aslı Korkut ise Orkestra Şefi Prof. Aminbay Sapayev’e teşekkür etti.
Bu içerik 17.11.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1498 kez okundu.