ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ SINAVLARI GÖREVLİ SİSTEMİNE KAYIT İŞLEMLERİ HAKKINDA

Üniversitemiz ile Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanan “Sınav Hizmetleri İşbirliği Protokolü” kapsamında gerçekleştirilecek olan, Açıköğretim Fakültesi Merkezi Sınavlarında görev almak isteyen, akademik ve idari personelin aşağıda belirtilen linkte istenilen bilgileri doldurması gerekmektedir.

NOT: Akademik ve İdari personelin gerekli bilgileri alındıktan sonra Edirne İl Sınav Koordinatörlüğü tarafından sisteme kaydedilecek ve mobil telefonunuza şifre iletilecektir.  Şifreniz ile http://gis.atauni.edu.tr/ adresinden 06.05.2016 mesai saati bitimine kadar görev talebi gerçekleştirebilirsiniz.

ATA-AÖF EDİRNE İL SINAV KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Koordinatör: Prof. Dr. Metin AYDOĞDU (Rektör Yardımcısı)

Koordinatör Yardımcısı: Yrd. Doç. Dr. Tarık YERLİKAYA (Uzaktan Eğitim Merkez Müdürü)

Bu içerik 03.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 6782 kez okundu.