ALMANYA LÖRRACH BELEDİYE BAŞKANI VE BERABERİNDEKİ HEYETTEN ZİYARET

Lörrach’ın Belediye Başkanı Joerg Lutz ve eşi Judith Lutz, Edirne’nin fahri hemşehrisi  Prof. Dr. Manfred Raupp ve eşi Dorothee Raupp, Lörrach Belediyesi Kültür Müdürü Lars Frıck, Lörrach Uluslararası Dernek Başkanı Dr. Susanne Daniel ile Lörrach Uluslararası Türkiye Edirne Temsilcileri Galip Ahım Çalışkan ve Mehmet Bayraktar 27 Mart 2017 tarihinde Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette ayrıca Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Birimi Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar ve Dış İlişkiler Birimi ve Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz da bulundu.

Ziyarette Almanya’nın en büyük sanayisine sahip ve aynı zamanda İsviçre ve Fransa’ya komşu olan Lörrach da yer alan Baden-Wuerttemberg Cooperative State Üniversitesi (DHBW) ve Trakya Üniversitesi arasında Erasmus staj ve öğrenci hareketliliğinin yanı sıra proje bazında işbirlikleri ve Trakya Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü ile ortak çalışmalar yapılabileceğinden bahsedildi. Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi olarak bilimsel ve kültürel işbirliği yapmak istediğimizi belirtti.

Bu içerik 28.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 905 kez okundu.