9. ULUSLARARASI BALKAN EĞİTİM VE BİLİM KONGRESİ KATILIMCILARINDAN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Kongre katılımcıları Ss. Cyril ve Methodius Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vlado Timovski, Zagreb Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İvan Prskalo, Stara Zagora Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Krasimira Mutafchieva, Stara Zagora Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Anna Tolekova, Washington Üniversitesi Çok Kültürlülük Eğitim Merkezi Başkanı Prof. James A. Banks, Hong Kong Üniversitesi’nden Prof. Dr. Umberto Ansaldo, Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Dr. Cevdet Şanlı, Kosova Barosu Üyesi Refki Taç, Kosova Parlamentosu Milletvekili Hamza Bale, Priştine Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Engin Javli, Stip Üniversitesi’nden Prof. Sonja Petrovska, Stip Üniversitesi’nden Prof. Jovanka Denkova, 16 Ekim 2014 tarihinde Rektör Prof. Dr. Yener Yörük’ü ziyaret etti. Ziyarette kongre katılımcılarına Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhsan Öbek eşlik etti.

Bu içerik 16.10.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1451 kez okundu.