8. ULUSLARARASI BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ SEMPOZYUMU

8. Uluslararası Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Sempozyumu, 18 Eylül 2014 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde başladı. Sempozyumun açılış törenine Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhsan Öbek, Edirne Lisesinden Yetişenler Derneği Başkanı Atıl Erman, akademisyen ve öğrenciler katıldı.

Açılışta Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Tuncay Yıldız, piyano resitali verdi.

Açılışta konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhsan Öbek sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek tüm katılımcılara başarılar diledi.

Rektörümüz konuşmasında teknolojinin gelişimi ile bilgiye ulaşımın kolaylaştığını fakat gençlerde bilgiye ulaşma isteğinin azaldığını söyledi ve günümüzde bilginin niceliğinden çok niteliğinin önemli olduğunun altını çizdi. Rektörümüz bilim insanlarının en önemli görevlerinden birisinin gençlerin bilgiye ulaşma isteğinin artırılması olduğunu sözlerine ekledi.
Bu içerik 18.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2161 kez okundu.