24. ULUSAL ÖZEL EĞİTİM KONGRESİ

24. Ulusal Özel Eğitim Kongresi “Aile Katılımı ve Eğitimi” ana teması ile 25 Eylül 2014 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen tören ile başladı. Kongrenin açılışına Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhsan Öbek, akademisyenler, ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Kongrede, Trakya Üniversitesi tanıtım sunumu izlendi.

Açılışta konuşan Özel Eğitim Bölümü Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Selmin Çuhadar kongre hakkında bilgi vererek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Eğitim Fakültesi Dekanı Ali İhsan Öbek Üniversitemizin akademik faaliyetlerde çıtayı yükselttiğini söyleyerek özel eğitim alanında çalışmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi.

Rektörümüz gerçekleştirdiği konuşmasında çeyrek asıra yaklaşan Ulusal Özel Eğitim Kongresi’ne Trakya Üniversitesi olarak ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek, özel eğitimin özveri, sabır ve bilgi gerektirdiğini söyledi. Rektörümüz alanında büyük bir boşluğu dolduracağına inandığını belirttiği 24. Ulusal Özel Eğitim Kongresi’ne katılan herkese başarılar diledi.

 

Bu içerik 25.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2393 kez okundu.