Üniversitemiz, Yunus Emre Enstitüsü ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen “2016 Yılı Türkçe Yaz Okulu”, 25 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen kahvaltı ile başladı. Kahvaltıya, Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Dil Eğitim ve Öğretim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ramadan Doğan, Balkan Araştırma Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Rıdvan Canım, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Trakya Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Şentürk ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Yence katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük öğrencileri selamlayarak Üniversitemizin tüm imkânları ile uluslararası öğrencilere eğitim vermekten mutluluk duyduğunu söyledi ve başarılar diledi.

Rektörümüz kahvaltıda öğrenciler ile tanışarak kendileri ile sohbet etti. Bir ay sürecek olan 2016 Yılı Türkçe Yaz Okuluna Yunanistan, Belçika, Hindistan, Hırvatistan, Polonya, Arnavutluk, Macaristan ve Küba’dan toplam 40 öğrenci katılıyor. 

Bu içerik 25.07.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1665 kez okundu.