2014-2015 ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ YABANCI DİL SINAVI DUYURUSU

2014-2015 Erasmus Öğrenim Hareketliliği Programı Yabancı Dil (Almanca /İngilizce ) Sınav Bilgileri aşağıda sunulmuştur.

Sınav Tarihi:                       14 Nisan 2014 Pazartesi

Sınav Yeri:                          Yabancı Diller Yüksekokulu (Ayşekadın Kampüsü)

Sınav Saati:                        15.30- 16.45

Sınav Süresi :                       75 Dakika

Sınav Dil Düzeyi:                    B1

NOT: Sınava girecek adayların yanlarında öğrenci kimliklerini bulundurmaları zorunludur.Kimliksiz gelenler sınava alınmayacaktır

Detaylı bilgi için:

Bu içerik 04 Nisan 2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2167 kez okundu.

2017-2018 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz 2017 – 2018 Akademik Yılı Açılış Töreni 14 Kasım 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Açılışa Vali Vekili Mustafa Karslıoğlu, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, , Rektör Yardımcılarımız Prof..

YENİ SRİ LANKA DEMOKRATİK SOSYALİST CUMHURİYETİ VE ÇEKYA ANKARA BÜYÜKELÇİLERİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..