2013 EDİRNE LİSESİ'NDEN YETİŞENLER DERNEĞİ-ELYD BÜYÜK ÖDÜLÜ İLKNUR KOBAŞ TEPE'YE TAKDİM EDİLDİ

Edirne Lisesi’nden Yetişenler Derneği (ELYD)’nin Genel Merkezince 2004 yılında İhdas edilen ELYD büyük ödülü; her yıl Edirne Lisesi’nden Yetişenler camiası üyeleri arasından; bilim, kültür, sanat, eğitim, spor ve benzeri alanlarda ülkemize büyük hizmetlerde bulunan kişilere takdim edilmektedir.

Edirne Lisesi’nden Yetişenler Derneği’nin Genel Merkez Yönetim Kurulu, 2013 yılı ELYD büyük ödülünün, Edirne Lisesi’nin 1994 yılı mezunlarından, Avrupa ve Dünya Judo şampiyonu ve Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi İlknur KOBAŞ TEPE’ye takdim edilmesine oy birliği ile karar verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK ile Edirne Lisesi mezunu olan ve Üniversitemizin çeşitli birimlerinde görev yapan akademik ve idari personelimizin bir grubunun katılımıyla 24 Ocak 2014 günü İstanbul La Sagrada Otel’de yapılan bir törenle İlknur KOBAŞ TEPE’ye ödülü verildi.

ELYD Yönetim Kurulu Başkanı Atıl ERMAN, Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK’e plaket takdim etti.

Bu içerik 28 Ocak 2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2408 kez okundu.

2017-2018 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz 2017 – 2018 Akademik Yılı Açılış Töreni 14 Kasım 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Açılışa Vali Vekili Mustafa Karslıoğlu, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, , Rektör Yardımcılarımız Prof..

YENİ SRİ LANKA DEMOKRATİK SOSYALİST CUMHURİYETİ VE ÇEKYA ANKARA BÜYÜKELÇİLERİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..