ÜNİVERSİTEMİZ KALİTE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Üniversitemizin her alanda yapmış olduğu kalite çalışmaları devam ediyor. Bu noktada Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve Üniversitemiz tarafından yürütülmekte olan “EFQM Mükemmellik Modeli Yayılımı” ile ilgili olarak 05 Eylül 2017 tarihinde bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Prof. Dr. Cem Uzun, akademik ve idari personelimiz,  KalDer’den Türkiye Mükemmellik Ödülleri Sekreteri Berçin Gün ile Trakya Temsilcisi Kadir Giray katıldı.

Üniversitemizde yeni bir yönetim anlayışı benimsenmesi ile ilgili olarak yönetilen çalışmalar çerçevesinde Üniversitemizde gerçekleştirilecek olan “Stratejik Yönetim Modeli” ile ilgili olarak genel bir değerlendirme yapılarak gelecek dönemlerde atılacak adımlar ile ilgili olarak planlamalar gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Üniversitemizin her alanda mükemmelleşmesi için çalışıyoruz. Bu noktada eğitim verdiğimiz alanlarda akreditasyon sürecini devam ettirirken Üniversite yönetimi anlayışı ile ilgili de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

KalDer üyesi olan Üniversitemizde çalışmalar 2017 yılının Mart ayında başlamıştı.
Bu içerik 11 Eylül 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 415 kez okundu.

2017-2018 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz 2017 – 2018 Akademik Yılı Açılış Töreni 14 Kasım 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Açılışa Vali Vekili Mustafa Karslıoğlu, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, , Rektör Yardımcılarımız Prof..

YENİ SRİ LANKA DEMOKRATİK SOSYALİST CUMHURİYETİ VE ÇEKYA ANKARA BÜYÜKELÇİLERİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..