TUNCA MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Tunca Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 13 Haziran 2015 tarihinde Devlet Konservatuvarı Sanat ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Tunca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın ile akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Mezuniyet konuşması Üniversitemizden yirmi yıl sonra ikinci defa mezun olan Tunca Meslek Yüksekokulu birincisi Melda ASLAN tarafından gerçekleştirildi.

Tunca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın, okul hakkında bilgi vererek akademisyenlerin yapmış olduğu bilimsel çalışmalara değindi. Öğrencilerimizin diplomanın yanı sıra iş hayatlarında öz geçmişlerine ekleyebilecekleri sertifikalarla Yüksekokulumuzdan mezun olacağını ifade etti. Öğrencilere bilgilerini güncellemelerini ve ideallerinden vazgeçmemelerini söyledi.

 “Sınırların kalktığı çağımızda 21. yüzyıla uygun uzaktan eğitim altyapısıyla kaliteli nitelikli eğitimi her yere ulaştırıyoruz.” diyen Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük,  “Ön lisans ve yüksek lisans programlarıyla sınırları ve yaşı ortadan kaldırarak herkesin bilgiye ulaşmasını sağlayan uzaktan eğitim altyapımız ve  Tunca Meslek Yüksekokuluyla gurur duyuyoruz.” dedi. Gayretleri ve emekleri için hocalara teşekkür eden Rektörümüz öğrencilere başarıları ile Ülkemizin gücünü artırmaları temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, okul birincisi Melda ASLAN’a mezuniyet belgesi ve plaket verdi. Tören, Tunca Meslek Yüksekokul Öğretim Üyelerinin tüm öğrencilere mezuniyet belgesini vermesinin ardından meslek yemininin edilmesi ve keplerin atılmasıyla son buldu.
Bu içerik 13.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1630 kez okundu.