TRAKYA-ÜNİ BRASS BAND KONSERİ

Trakya Üniversitesi Konservatuvarı bünyesinde, Arş. Gör. Ümit Çavuş önderliğinde kurulan Trakya-Üni Brass Band 23 Eylül 2017 tarihinde Sultan 2. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi'nde sanatseverler ile buluştu.  Çaldıkları eserler ile büyük beğeni toplayan grup bakır üflemeli ve vurmalı enstrümanlardan oluşmaktadır. Trakya-Üni Brass konserde klasik eserlerin yanı sıra pek çok yöreden türkü ve Balkan ezgileri de seslendirdi. Konseri Genel Sekreter Yardımcımız ve 2. Bayezid Sağlık Müzesi Müdürü Hakan Akıncı, Şehit Ressam Hasan Rıza Meslek Yüksekokulu Müdür V. Öğr. Gör. Aycan Özenç, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Ahmet Hamdi Zafer ve Konservatuvar Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ömer Yılmaz ve çok sayıda sanatsever ilgiyle izledi.

Trakya Üni-Brass Üyeleri;

Trompetler:

Arş. Ümit ÇAVUŞ

Berk CANER

Oray KARACA

Atalay UYUAY

Görkem ÇAVUŞ

Vurmalı Çalgılar:

Adnan SEVER

Berk ÖNER

YENİ BASKI SANATINDA TOKSİK OLMAYAN YÖNTEM VE TEKNİKLER KONFERANS/ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Savaş Kurtuluş Çevik tarafından 08 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliğinde " Baskı Sanatında Toksik Olmayan Yöntem ve Teknikler Konferans/Çalıştayı gerçekleştirildi. Konferans sürecinde Ülk..