TRAKYA-ÜNİ BRASS BAND KONSERİ

Trakya Üniversitesi Konservatuvarı bünyesinde, Arş. Gör. Ümit Çavuş önderliğinde kurulan Trakya-Üni Brass Band 23 Eylül 2017 tarihinde Sultan 2. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi'nde sanatseverler ile buluştu.  Çaldıkları eserler ile büyük beğeni toplayan grup bakır üflemeli ve vurmalı enstrümanlardan oluşmaktadır. Trakya-Üni Brass konserde klasik eserlerin yanı sıra pek çok yöreden türkü ve Balkan ezgileri de seslendirdi. Konseri Genel Sekreter Yardımcımız ve 2. Bayezid Sağlık Müzesi Müdürü Hakan Akıncı, Şehit Ressam Hasan Rıza Meslek Yüksekokulu Müdür V. Öğr. Gör. Aycan Özenç, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Ahmet Hamdi Zafer ve Konservatuvar Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ömer Yılmaz ve çok sayıda sanatsever ilgiyle izledi.

Trakya Üni-Brass Üyeleri;

Trompetler:

Arş. Ümit ÇAVUŞ

Berk CANER

Oray KARACA

Atalay UYUAY

Görkem ÇAVUŞ

Vurmalı Çalgılar:

Adnan SEVER

Berk ÖNER

YENİ ANAFİLAKSİ PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından “Anafilaksi” konulu panel, 18 Ekim 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe, Panelist Çocuk İmmünoloji ve Alerjisi bölümünden öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Pınar Gökmırza Özdemir’in yanı sıra Üniversitemiz Tıp Fakültesi’nden akademisyenler ve öğrenc..

YENİ ÖĞRENCİLERİMİZDEN KARİYER GEZİSİ

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen Avrupa Birliği destekli Trakya Kariyer projesi kapsamında Üniversitemiz Kariyer Merkezi ve bölümümüz işbirliği ile Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın ve 16 öğrencimiz 17 Kasım 2017 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsünde yer alan ITÜ Arı Teknokent’te  yer alan Veripark A.Ş.’ye teknik gezi düzenledi. Veripark A.Ş..

HASTANE PERSONELİMİZE EĞİTİM VERİLDİ

Üniversitemiz Kanser Kayıt Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 18 Ekim 2017 tarihinde Merkez Başkanı Prof. Dr. Vuslat Yürüt Çaloğlu’nun katılımı ve Öğretim Görevlisi Saadet Elmas’ın anlatımı ile Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi bayan personeline Kanser Tedavisi Gören Kadınlardaki Sosyal ve Psikolojik Problemlerle Baş Etme konulu eğitim verildi.

KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ORYANTASYON PROGRAMI

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine 20 Eylül 2017 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.   Birinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra Yüksekokul öğretim elemanları ve basın mensuplarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf &..

Eki
ALMANCA ÖĞRETMENLERİ GÜNÜ

Düzenleyen Birim: Yabancı Diller YüksekokuluYer: Balkan Kongre MerkeziTarih: 21 Ekim 2017Son Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017Duyuru metni için tıklayınız.