MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2015 - 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Mühendislik Fakültesi 2015 -2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 29 Mayıs 2016 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Prof. Dr. Metin Aydoğdu, akademisyenlerimiz, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Üniversitemiz tanıtım sunumu izlendi. Mezun öğrenciler adına Mühendislik Fakültesi birincisi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Işıl Çetintav bir konuşma gerçekleştirdi.

Törende konuşan Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Aydoğdu Üniversitemiz Mühendislik Fakültesinin köklü bir geçmişi olduğunu söyleyerek şu ana kadar 4 bin mezun verdiklerini belirtti. Prof. Dr. Aydoğdu, akademisyenlere, mezun öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ederek mezun öğrencilerimize sürekli kendilerini yenilemelerini tavsiye etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük öğrencileri, aileleri ve akademisyenlerimizi kutlayarak başladığı konuşmasında mühendislik fakültemizi bir eğitim, Ar-Ge ve hizmet merkezi olduğunu söyledi. Belirtti.  Rektörümüz mezunlarımızın hayat ile mesleklerini birleştireceklerinden emin olduğunu söyledi.

Ardından protokol tarafından dereceye giren öğrencilerimiz başta olmak üzere öğrencilerimize mezuniyet belgeleri protokol ve hocalarımız tarafından verildi. Tören meslek andının okunmasının ardından keplerin fırlatılması ile sona erdi. 

Bu içerik 29.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 2101 kez okundu.