EVRİM KAŞIKÇI VE BALKAN AKADEMİK ENSEMBLE KONSERİ

14 Mart Tıp Haftası Kutlama Programı kapsamında “Geleneksel Türküler Modern Düzenlemeler” adlı konser 16 Mart 2017 tarihinde Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konsere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Konservatuar Müdürü Doç. Ahmet Hamdi Zafer, İl Sağlık Müdürü Dr. Muhsin Kişioğlu, akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Evrim Kaşıkçı(akordiyon-vokal) Yrd. Doç. Vahdet Çalışkan(klarnet), Yrd. Doç. Tanju Araboğlu(viyolonsel), Öğr. Gör. Oğuzhan Oğuz(vurmalı çalgılar), Bahadır Çokamay(piyano) konserde Aygız, Deryalar, Ederlezi, Drama Köprüsü gibi sevilen parçaları seslendirdiler. Konserde “Edirne’ye Girer İken” adlı marş da bestelenmesinden 95 yıl sonra ilk defa Evrim Kaşıkçı & Balkan Akademik Ensemble konserinde seslendirilmiştir. Konsere konuk sanatçı olarak Osman Ekşi(bağlama-ud-buzuki) de katıldı.

Bu içerik 17.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1025 kez okundu.