EDİRNE EDİTÖR ÇALIŞTAYI VE BALKAN YAYIN ETİĞİ PANELİ

Balkan Medical Journal Edirne Editör Çalıştayı ve Balkan Yayın Etiği Paneli açılışı 13 Şubat 2015 tarihinde Trakya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Merkezi Seminer Salonunda gerçekleştirildi.

Panelin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Yağız, Balkan Medical Journal Editörleri ve akademisyenler katıldı.

Panelin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, çalıştaya katılan herkesi selamlayarak, böylesi bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirtti. Rektörümüz Balkan Medical Journal ile gurur duyduklarını belirterek, Ülkemizde uluslararası alanda indekslenen tek dergi olduğunu söyledi. Rektörümüz Balkan Medical Journal Dergisinde emeği geçen herkese çok teşekkür etti.

Daha sonra panel Prof. Dr. Ana Marušić, Doç. Dr. Stefanos Triaridis, Dr. Ksenija Baždarić’in sunumları ile devam etti.
Bu içerik 13.02.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1213 kez okundu.