12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı 10 Mart 2017 tarihinde Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Konferans Salonu’nda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım, Şehit Öğretmen Adnan Tunca İşitme Engelliler İlkokulu öğretmen ve öğrencileri ile eğitim fakültesi öğretim elemanlarının katılımıyla kutlandı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım günün önemini belirten konuşmasının ardından Sosyal Bilimler ve Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencileri Murat Aslan “Zulmü Alkışlayamam”, Fatih Şimşek “Hürriyet” ve Gökçe Baştürk “Uyan” başlıklı şiirleri okudular. Dilan Turan ve İsmet Altınak tarafından İstiklal Marşı’nın düet sunumundan sonra, Şehit Öğretmen Adnan Tunca İşitme Engelliler İlkokulu öğrencileri İşaret diliyle İstiklal Marşı’nın sunumunu gerçekleştirdi.
Bu içerik 15 Mart 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 298 kez okundu.

20. YÜZYILIN SON SOYKIRIMI: SREBRENİTSA KONFERANSI VE 100 KARİKATÜRLE SREBRENİTSA SOYKIRIMI SERGİSİ

Üniversitemiz Balkan Araştırma Enstitüsü tarafından Srebrenitsa Soykırımının 22. Yılı anısına düzenlenen 20. Yüzyılın Son Soykırımı: Srebrenitsa Konferansı ve 100 Karikatürle Srebrenitsa Soykırımı Sergisi 13 Temmuz 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde düzenlendi. Sergi açılışına ve konferansa Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büy&uum..

ENDONEZYA CUMHURİYETİ İSTANBUL BAŞKONSOLOSU HERRY SUDRADJAT’DAN ZİYARET

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Herry Sudradjat ve beraberindeki heyet 19 Temmuz 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyarette etti. Bilimsel ve kültürel konuların ele alındığı görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Endonezya 260 milyon nüfusu, dünyanın en büyük 16. ekonomisine sahip dost ve kardeş bir Ülke. Bizi birbirimize bağlayan tarihi bağla..