12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı 10 Mart 2017 tarihinde Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Konferans Salonu’nda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım, Şehit Öğretmen Adnan Tunca İşitme Engelliler İlkokulu öğretmen ve öğrencileri ile eğitim fakültesi öğretim elemanlarının katılımıyla kutlandı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım günün önemini belirten konuşmasının ardından Sosyal Bilimler ve Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencileri Murat Aslan “Zulmü Alkışlayamam”, Fatih Şimşek “Hürriyet” ve Gökçe Baştürk “Uyan” başlıklı şiirleri okudular. Dilan Turan ve İsmet Altınak tarafından İstiklal Marşı’nın düet sunumundan sonra, Şehit Öğretmen Adnan Tunca İşitme Engelliler İlkokulu öğrencileri İşaret diliyle İstiklal Marşı’nın sunumunu gerçekleştirdi.
Bu içerik 15 Mart 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 227 kez okundu.

YENİ “SAĞLIKLI BİR NESİL SAĞLIKLI BİR GELECEK” SÖYLEŞİSİ

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Yeşilay Topluluğu tarafından organize edilen “Sağlıklı Bir Nesil Sağlıklı Bir Gelecek”  adlı söyleşi 24 Nisan 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, akademisyenler ile Edirne Yeşilay Şube Başkanı Sebahattin Bilgiç ve öğrenciler katıldı. Progr..

YENİ 23 NİSAN REKTÖRÜ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE UZAY ÇALIŞMALARINI BAŞLATIYOR

Üniversitemiz Anaokulu öğrencileri 21 Nisan 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz çocuklar ile sohbet ederek hediyeler dağıttı.Rektörümüzün sorduğu bilmeyece doğru cevap vererek Rektörlük koltuğuna oturan öğrencimiz astronot olmak istediğini ifade etti. &O..