12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı 10 Mart 2017 tarihinde Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Konferans Salonu’nda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım, Şehit Öğretmen Adnan Tunca İşitme Engelliler İlkokulu öğretmen ve öğrencileri ile eğitim fakültesi öğretim elemanlarının katılımıyla kutlandı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım günün önemini belirten konuşmasının ardından Sosyal Bilimler ve Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencileri Murat Aslan “Zulmü Alkışlayamam”, Fatih Şimşek “Hürriyet” ve Gökçe Baştürk “Uyan” başlıklı şiirleri okudular. Dilan Turan ve İsmet Altınak tarafından İstiklal Marşı’nın düet sunumundan sonra, Şehit Öğretmen Adnan Tunca İşitme Engelliler İlkokulu öğrencileri İşaret diliyle İstiklal Marşı’nın sunumunu gerçekleştirdi.
Bu içerik 15 Mart 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 251 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SELANİK’TE TÜRK EĞİTİM GÜNLERİNE KATILDI

Trakya Üniversitesi 11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne katıldı. Etkinlik çerçevesinde Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan  Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olma..

ÜNİVERSİTEMİZ ULUSLARARASI SELANİK KİTAP FUARINDA TANITILDI

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Selanik Kitap Fuarı’na Trakya Üniversiteler Birliği olarak Üniversitemiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi de katıldı. Fuarda 12 Mayıs 2017 tarihinde bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Selanik Başkonsolosu Orha..