“TÜRKİYE’DEKİ OSMANLI VE SELÇUKLU’DAN KALMA ŞİFAHANELER” BELGESELİ

TRT Belgesel tarafından çekimlerine başlanan “Türkiye’deki Osmanlı ve Selçuklu’dan kalma Şifahaneler” belgeseli ekibi Üniversitemiz II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesinde çekimlere başladı. Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük çekim ekibi ile bir araya gelerek, müzemizi tanıttı. Yrd. Doç. Dr. Ratıp Kazancıgil’in uzman olarak yer aldığı belgeselin Nisan 2016’da yayınlanması bekleniyor.

Bu içerik 17 Şubat 2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1108 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SELANİK’TE TÜRK EĞİTİM GÜNLERİNE KATILDI

Trakya Üniversitesi 11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne katıldı. Etkinlik çerçevesinde Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan  Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olma..

ÜNİVERSİTEMİZ ULUSLARARASI SELANİK KİTAP FUARINDA TANITILDI

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Selanik Kitap Fuarı’na Trakya Üniversiteler Birliği olarak Üniversitemiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi de katıldı. Fuarda 12 Mayıs 2017 tarihinde bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Selanik Başkonsolosu Orha..