Sarı Saltuk Gazi Uygulama ve Araştırma Merkezi

EDİRNE KIRMIZISI LOGOSUNU ARIYOR

Edirne Kırmızısını kent belleğine kazandırmak için yoğun bir çaba harcayan Trakya Üniversitesi, “Edirne Kırmızısı Stratejik Planı” dahilinde çalışmalarına devam ediyor. Edirne Kırmızısına kurumsal bir kimlik kazandırmak için harekete geçen üniversite yönetimi, Türkiye genelini kapsayan ödüllü bir logo tasarım yarışması düzenleyerek rengi yeni logosuyla buluşturuyor.Edirne’nin un..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İŞİTME ÇALIŞMALARI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ’NDEN ULUSLARARASI PATENT VE İŞİTSEL FREKANS SEÇİCİLİĞİ İÇİN YENİ BİR HİPOTEZ

Trakya Üniversitesi Uluslararası İşitme Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Prof. Dr. Cem Uzun ve Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Erdoğan Bulut’un koklear implantta spatial seçiciliği ve konuşmayı ayırt etmeyi artırmak için geliştirdikleri elektrot frekans kodlama yöntemi ile klinik çalışmalarının yapıldığı İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Odyoloj..

YENİ DOÇ. DR. YELİZ YEŞİL, “VIVUS 2020: RESEARCH CHALLENGES AND DEVELOPMENTAL OPPORTUNİTİES” KONFERANSINDA KONUŞMACI OLARAK YER ALDI

Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yeliz Yeşil, geçtiğimiz günlerde düzenlenen “VIVUS 2020: Research Challenges and Developmental Opportunities” konulu e-konferansa konuşmacı olarak katıldı. Konferans kapsamında, "Analyzing Activities For Increasing Women Employment In Rural Areas In Turkey" başlıklı bir k..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ. DR. NURTEN ÇETİN; ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU ATATÜRK ARAŞTIRMA MERKEZİ BAŞKANLIĞI BİLİM KURULU ASLİ ÜYELİĞİNE YENİDEN SEÇİLDİ

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Doç. Dr. Nurten Çetin, Kültür ve Turizm Bakanlığı çatısı altında faaliyet gösteren Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Merkezi (ATAM) Bilim Kurul..