Rektörümüzün Öğrenci Burs Projeleri Hakkındaki Açıklamaları

YENİ “TRAKYA KARİYER FUARI” KAPSAMINDA KAMU KURUM VE KURULUŞLARINA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayesinde “Yetenek Her Yerde” sloganıyla 10 ayrı ilde yapılacak bölgesel kariyer fuarları kapsamında 24-25 Şubat tarihleri arasında Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan “Trakya Kariyer Fuarı” için Edirne’deki kamu kurum ve kuruluşlarına bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Kamu, özel sektör ve meslek odaları iş birliği ile düzenlenecek olan ve &..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ EDİRNE’Yİ SANATLA SÜSLEMEYE DEVAM EDİYOR

Sanatın her alanında ürün ve eserler ortaya koyan Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, birçok renk ve konunun yer aldığı modern sanat verimlerini Edirne, vatandaş ve kamu hizmeti yürüten kurumlarla buluşturmaya devam ediyor. Günümüzde, fresk sanatının daha modernleşmiş bir hali olan ve sanat dünyasında büyük heyecanlar uyandıran duvar boyama sanatını Edirne’nin muhtelif yerleri..

YENİ ÖĞRETİM ÜYELERİMİZİN KALEMİNDEN ÖNEMLİ BİR KAYNAK ESER

Bilim ve teknolojinin büyük bir hızla ilerlediği günümüzde, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri tarafından Türkiye’de veri analizi ve bilgi teknolojileri alanında önemli bir boşluğu dolduracak ve araştırmacılar ile sosyal bilimler alanında çalışan herkesin mutlaka okuması gereken bir eser yayımlandı. Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Ana Bilim ..

TÜİK EDİRNE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN EKONOMETRİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE SAS EĞİTİMİ VERİLDİ

Trakya Üniversitesi ile TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü işbirliği kapsamında üç yıldır devam eden “TÜİK Bölge Müdürlüğü Tanıtımı ve SAS Eğitimi” programının sekizincisi, 14-16 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleşti. Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü’nde öğrenim gören öğrencilere yönelik olara..