Araştırma ve Uygulama Merkezleri Ana Menü

Balkan Arboretumu ve Edtu Herbaryumu Uygulama ve Araştırma Merkezi

Bitki Islahı Uygulama ve Araştırma Merkezi

Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi

* Armağan Dönertaş Engelli Çocuklar Eğitim-Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi

Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

Dil Eğitimi ve Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi

Edirne Uygulama ve Araştırma Merkezi

Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi

Kalite ve Starateji Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

Kanser Kayıt Araştırma ve Uygulama Merkezi

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kırkpınar Değerleri Araştırma ve Uygulama Merkezi

Organ Nakli Uygulama ve Araştırma Merkezi

Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi

Risk Yönetimi ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi

Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi)

Sarı Saltuk Gazi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Sınav Uygulama ve Araştırma Merkezi

Su Ürünleri Araştırma ve Uygulama Merkezi

Sürekli Eğitim Merkezi

Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi

Teknoloji Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi

Trakya Araştırmaları Merkezi

Uluslararası Fizik ve Uygulamalı Matematik Araştırma Merkezi

Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..

ÖĞRETİM ÜYELERİMİZDEN MAKEDONYA ÜSKÜP’TE SERGİ

Makedonya’nın Üsküp şehrinde yer alan Üsküp Kiril Metodi Üniversitesi’nin daveti ile Kulturnu Informativen Centar Sergi Salonun’da gerçekleştirilecek olan Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Ayhan Çetin’e ait ‘Explosion’ isimli kişisel resim sergisi ile Yrd. Doç. Dr. Ersan Sarıkahya’ya ait ‘Exhaustion’ isimli kişisel gra..

“TRAKYA BÖLGESİNDE BULUNAN ÜNİVERSİTELER ULUSLARARASI ÖĞRENCİ ÇALIŞTAYI” GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi iş birliği ile Üniversitemiz ev sahipliğinde 05 Şubat 2018 tarihinde “Trakya Bölgesinde Bulunan Üniversiteler Uluslararası Öğrenci Çalıştayı” gerçekleştirildi. Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen çalıştaya, Üniver..

Şub
"EDİRNE GÖRÜNÜMLERİ" SERGİSİ

90 yıla yakın bir süre Osmanlı İmparatorluğu'na başkentlik yapmış, Osmanlı mimarisini doruk noktasına taşıyan görkemli dini yapıları ve sivil mimarlık örnekleri ile ön plana çıkmış olan Edirne, tarihi ve kültürel varlıkların birikimi ile Türkiye’nin en önemli kentleri arasında yer alır. Aynı zamanda coğrafi konumu nedeniyle Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı niteliğindedir. Uzun yıllardır ..