Araştırma ve Uygulama Merkezleri Ana Menü

Balkan Arboretumu ve Edtu Herbaryumu Uygulama ve Araştırma Merkezi

Bitki Islahı Uygulama ve Araştırma Merkezi

Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi

* Armağan Dönertaş Engelli Çocuklar Eğitim-Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi

Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

Dil Eğitimi ve Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi

Edirne Uygulama ve Araştırma Merkezi

Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi

Kalite ve Starateji Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

Kanser Kayıt Araştırma ve Uygulama Merkezi

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kırkpınar Değerleri Araştırma ve Uygulama Merkezi

Organ Nakli Uygulama ve Araştırma Merkezi

Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi

Risk Yönetimi ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi

Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi)

Sarı Saltuk Gazi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Sınav Uygulama ve Araştırma Merkezi

Su Ürünleri Araştırma ve Uygulama Merkezi

Sürekli Eğitim Merkezi

Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi

Teknoloji Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi

*Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Trakya Araştırmaları Merkezi

Uluslararası Fizik ve Uygulamalı Matematik Araştırma Merkezi

Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

YENİ KAMU HASTANELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NA ZİYARET

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen, “Edirne, Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ İlleri 2018 Yılı Verimlilik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı”na katılmak üzere Edirne’ye gelen Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper ve beraberindeki heyet, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. RIDVAN CANIM’A BÜYÜK ONUR

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım’ın adı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentin Yakutiye İlçesi’nde yaptırılan eğitim merkezine verildi. Erzurum Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden, bölüm birincisi olarak mezun olduktan sonra, aynı üniversitenin Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nde akademisyenlik yap..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDEN İKİ DEV PROJE: ROBOTİK CERRAHİ EĞİTİM MERKEZİ ve TIP FAKÜLTESİ ARGE MERKEZİ

Trakya Üniversitesi’nin, tıp alanındaki eğitim ve araştırma projeleri, patent üretimi ve buluşlarla birlikte hasta sağlığı açısından, bölgede çok önemli bir fark yaratacak iki dev projesine, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından fizibilite desteği verildi. Trakya Kalkınma Ajansı’nın fizibilite desteği sayesinde ilk adımları atılan “Trakya Üniversitesi Laparoskopik ve Robotik Cerrahi Eğitim ve Araştırma Merkezi” ..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ “KÜLTÜR MİRASI ATÖLYESİ”, BİR AÇIK HAVA MÜZESİ OLAN EDİRNE’DE…

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü ve Edirne Valiliği’nin iş birliğiyle Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından ikincisi organize edilen “Kültür Mirası Atölyesi”nde, “Bir Osmanlı Kenti Edirne’nin Suları ve Su Yapıları” başlıklı atölye çalışmasının açılışı gerçekleştirildi. Osmanlı dönemindeki Edirne’nin su yapıları ve şehrin sularıyla olan ilişk..

Eyl
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ’NDEN II. KÜLTÜR MİRASI ATÖLYESİ: “BİR OSMANLI KENTİ EDİRNE’NİN SULARI VE SU YAPILARI”

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü ve Edirne Valiliği’nin işbirliğiyle Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından ikincisi organize edilen “Kültür Mirası Atölyesi”nde bu yıl, Osmanlı Edirne’sinin su yapıları ve şehrin sularıyla olan ilişkisi, geçmiş ve günümüz bağlamında ele alınacak. Atölye çalışmasına, 28 farklı üniversiteden yapılan yaklaşık 150 başvurudan, ..

Eyl
YENİ AVRUPA BİRLİĞİ İKLİM EYLEM HAFTASI: BİZİM GEZEGENİMİZ, BİZİM GELECEĞİMİZ

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu İklim Eylem Haftası kapsamında 24-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Türkiye’nin 20 farklı ilinde (Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van) panel, seminer, konser, sergi, çocuklarla sohbet gibi çeşitli etkinlikler düzenlemektedir. Etkinlikler iklim eylemine, Talanoa Diyaloğu'na..