Dünya Hidrojen Enerjisi Konseyi Başkanı Prof. Dr. Nejat Veziroğlu ve Eşi İpsalalı Dr. Ayfer Veziroğlu’nun çalışma arkadaşları Hırvatistan Split Üniversitesi Makine ve Gemi Mühendisliği bölümünden Prof. Dr. Frano Barbır ve Doç. Dr. Sandro Nızetıc Trakya Üniversitesi Rektörlüğünün daveti ile hidrojen enerjisi çalışmaları ve diğer alanlarda iş birliği olanaklarını görüşmek iç..

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sultan I. Murat Devlet Hastanesi Gündüz Çocuk Bakımevi’nden Bakımevi Müdürü Fatma Özer ile öğretmenler Gülsüm Döncü ve Burcu Tuncay eşliğinde 23 öğrenciyi 20 Nisan 2018 tarihinde Rektörlükte ağırladı. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ziyaret kapsamında öğrencile..

Üniversitemiz Keşan Meslek Yüksekokulu, Yangın Önleme ve Söndürme İç Düzenlemesi uygun olarak Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ile Keşan Belediye Başkanlığı İtfaiye Müdürlüğü arasında düzenlenen Protokol çerçevesinde 19 Nisan 2018 tarihinde Keşan Meslek Yüksekokulu’nda yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat esnasında itfaiyenin siren ve okulun yangın mu..

Üniversitemiz Mimarlık ve Mühendislik Fakülteleri tarafından organize edilen ve 1988 Yılı Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi mezunlarını ağırlayan “1988 Mezunları Buluşması” 13-14 Nisan 2018 tarihlerinde Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi ile Makedonya Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Mezunlarımız, 13 Nisan 2018 tarihinde 1988 yılında Mimarlık Bölümümüzün bulunduğu Ayşekadın Yerleşkesine ger&c..

Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi, Edirne Valiliği ve Edirne Çalışma ve İş Kurumu iş birliğinde bu yıl 3’sü düzenlenen “Edirne İstihdam Fuarı 2018” açılış töreni 12 Nisan 2018 tarihinde Üniversitemiz ev sahipliğinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Fuarın açılış törenine Edirne Valisi Günay Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mümin Şahin, İŞKUR Genel M&uum..

Üniversitemiz Bilişim Hizmetleri Kalitesinin arttırılması çalışması kapsamında; Üniversitemiz Stratejik Planı’nda da öngörüldüğü üzere İnternet Ana Çıkış Hızı 700 Mbps’den 1000 Mbps’ye yükseltilmiştir. Tüm yerleşkelerimizdeki birimlerimizin mevcut İnternet Hat Hızları da bu kapsamda arttırılacaktır.

Edirne Kent Konseyi Üyeleri 05 Nisan 2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Kent Konseyi Başkanı Ziya Gökerküçük, Başkan Yardımcısı Nebahat Çavuş, Kadın Meclisi Başkanı Şahide Ağaoğlu, Yürütme Kurulu Üyeleri Arif Kuday ve Ahmet Ürer katıldılar. Ziyarette Edirne Sarayı, engelli çalışmaları ve sosyal projeler konularında görüş alış..

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesinde her gün yeni bölümler açılmaktadır. Yakın zamanda 50 yataklı yoğun bakım ünitesi, rehabilitasyon servisi ve kemik iliği nakli merkezi gibi ünitelerin açılması planlanmaktadır. Bu neden hastanemize sağlık personeli talep edilmiştir. Devlet Personel Başkanlığı uygun görüşü üzerine Maliye Bakanlığı tarafından 127 sözleşmeli personel pozisyonu vizesi verilmiştir..

06 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan 30383 sayılı Resmî Gazete’nin 7104 numaralı Katma Değer Vergisi Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 178 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un 22. Maddesinin 4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa eklenen geçici madde gereğince Devlete ait üniversitelerin tıp fakültelerine bağlı sağlık uygulama ve araştırma merkezi birimleri ile rektörl&uu..

Edirne II. Bayezid Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından Otizm Farkındalık Ayı Programı kapsamında 6 Nisan 2018 tarihinde Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’nde “Otizm Farkındalık Sergisi” açılışı gerçekleştirildi. Serginin açılışına Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı ve Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi Müdürü Öğr. Gör. Hakan Akıncı..