TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATOSU “15 TEMMUZ” ÖZEL GÜNDEMİYLE TOPLANDI

Trakya Üniversitesi Senatosu, “15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü” anma programı dolayısıyla özel bir gündemle toplandı. 16 Temmuz 2018’de Trakya Üniversitesi Rektörlük Binası Senato Salonu’ndaki toplantı, 50 tam üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. 15 Temmuz’da yaşananları hatırlatan, hafızaların tazelenmesini sağlayan kısa film gösteriminin ardından Senato Üyeleri’nin serbes..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU, KARADAĞ SAĞLIK BAKANLIĞI’NDA

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Karadağ Sağlık Bakanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar’dan oluşan heyete, Türkiye Podgoritsa Büyükelçisi Serhat Galip eşlik etti. Heyet, Karadağ Sağlık Bakan Yardımcısı ve Sağ..

YENİ REKTÖR PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU KARADAĞ ÜNİVERSİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Karadağ Üniversitesi’nin (University of Montenegro) davetlisi olarak, 10-12 Temmuz tarihleri arasında Karadağ’a bir ziyaret gerçekleştiren Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Türkiye Podgoritsa Büyükelçisi Serhat Galip ve Karadağ Üniversitesi (University of Montenegro) Rektörü Prof. Dr. Danilo Nikoliç ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Duşko Bjelica ve Prof. Dr. Durdica Perovi&cced..

TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ’NİN YENİ DÖNEM BAŞKANI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU

Trakya Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, 29 Haziran’da gerçekleştirilen Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 13. Üst Kurul Toplantısı’nın ardından, Trakya Üniversiteler Birliği 3. Dönem Başkanlığı’nı 2016 yılından bu yana sürdüren Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer görevini, düzenlenen törenle Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. ..