YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GELECEĞİM SENSİN ORKESTRASI STRAZBURG’DAKİ TÜRKLERLE BULUŞTU...

Trakya Üniversitesi’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde düzenlenen Gönül Elçileri projesi kapsamında, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun eşi Dr. Nilgün Tabakoğlu’nun fikriyle hayata geçirdiği “Geleceğim Sensin” projesini temsil eden 7 kişilik orkestra, Avrupa Konseyi’nde verdiği konserin ardından, Strazburg’da yaşayan Tür..

YENİ KOLON KANSERİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ülkemizde 2000 yılından beri Mart ayının kolorektal kanser farkındalık ayı olması sebebiyle Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından bir konferans düzenlendi. Bireylerin kolorektal kanser hakkında bilgi ve farkındalık düzeylerinin artırılması ile davranış değişikliği oluşturulması amacıyla düzenlenen, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Doğan Albayrak&rsqu..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ VE GLOBAL BİLGİ A.Ş. ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Trakya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü’nün (MEYOK) ortak çalışmaları kapsamında, Global Bilgi Pazarlama Danışmanlık ve Çağrı Servisi Hizmetleri A.Ş. ile “Üniversite-Sanayi İşbirliği Protokolü” imzalandı. Rektörlük Binası Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine, Trakya Üniversitesi ..

ENGELSİZ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN “OTİZMİ FARK ET” ETKİNLİĞİ

Trakya Üniversitesi Engelsiz Üniversite Komisyonu tarafından “Otizm Farkındalık Ayı” kapsamında “Otizmi Fark Et” etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalından Prof. Dr. Işık Görker, Dr. Öğr. Üyesi Leyla Bozatlı ve Uzm. Dr. Seray Ağca Bilmenoğlu; Eğitim Fakültesinden Özel Eğitim Bölümü Zihin Engelli..