YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NİN 20 YATAKLI YENİ SOLUNUM YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Bölgenin en büyük ve en donanımlı hastanesi olan Trakya Üniversitesi Hastanesi, 20 yataklı yeni “Solunum Yoğun Bakım Ünitesi”ni hizmete açtı. Hasta kabulüne başlanan 20 yataklı yeni Solunum Yoğun Bakım Ünitesi ve kısa süre önce hizmete giren 10 yataklı yeni Dahili Yoğun Bakım Ünitesi ile birlikte, 12’si negatif basınçla izole bir şekilde hazırlanan toplam 30 yeni yoğun bakım yatağı, ventilat&ou..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NE YENİ BİR FAKÜLTE DAHA: KIRKPINAR SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Trakya Üniversitesinin en eski akademik birimlerinden biri olan Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Resmî Gazete’de yayımlanan kararla fakülte kimliği kazandı. Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun, alınan bu karar sonrası fakülte statüsüne dönüşmesi ile Trakya Üniversitesi bünyesindeki fakülte sayısı da 14’e yükseldi. Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı fak&u..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDE UZAKTAN EĞİTİM BAŞLADI…

Trakya Üniversitesi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında uzaktan eğitime başladı. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın, eğitim ve öğretim süreçlerinin mümkün olduğunca kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için aldığı uzaktan eğitim kararı doğrultusunda Trakya Üniversitesi, asenkron (eş zamanlı olmayan) uzaktan eğitim sistemini “E-Ders Pla..