YUNANİSTAN ÜLKE TANITIM GÜNÜ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz ve Uluslararası Öğrenci Derneği iş birliğinde Gençlik Projeleri Destekleri kapsamında düzenlenen Yunanistan Ülke Tanıtım Günü etkinliği Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği yetkilileri ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hakan Çalışkan “Trakya Uluslararası Derneği olarak Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘Yarınlar Bizim İçin’ adlı projenin içerisinde özellikle ülke tanıtım günü etkinlikleriyle yer alıyoruz. Üniversitemizde yabancı uyruklu 2700 öğrencimiz bulunmaktadır. Bu etkinliklerde amacımız öğrencilerimizin ülkelerini tanıtmasıdır.” dedi.

Etkinlik Batı Trakya ve Dr. Sadık Ahmet’in tanıtıldığı sunumların izlenmesiyle son buldu.

Bu içerik 15.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 549 kez okundu.