YRD. DOÇ. DR. MUSTAFA HATİPLER “2. NESLİN GÖZÜNDEN GÖÇ HİKAYELERİ” İSİMLİ PROJEYE KONUŞMACI OLARAK KATILDI

Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Hatipler, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Balkan Vakfının 27 Aralık 2017 tarihinde organize ettiği “2.Neslin Gözünden Göç Hikayeleri” isimli projeye konuşmacı olarak katıldı. Yrd. Doç. Dr. Hatipler, proje kapsamında İstanbul Bayrampaşa Saraybosna Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde ve İstanbul Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde konferanslar verdi. Katılımın yüksek olduğu her iki konferans sonrasında gençlerle sohbet eden Hatipler, gençlerden 2. neslin göç hikayelerini yazmalarını istedi.

Bu içerik 03.01.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1393 kez okundu.