YRD. DOÇ. DR. MUSTAFA HATİPLER “2. NESLİN GÖZÜNDEN GÖÇ HİKAYELERİ” İSİMLİ PROJEYE KONUŞMACI OLARAK KATILDI

Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Hatipler, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Balkan Vakfının 27 Aralık 2017 tarihinde organize ettiği “2.Neslin Gözünden Göç Hikayeleri” isimli projeye konuşmacı olarak katıldı. Yrd. Doç. Dr. Hatipler, proje kapsamında İstanbul Bayrampaşa Saraybosna Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde ve İstanbul Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde konferanslar verdi. Katılımın yüksek olduğu her iki konferans sonrasında gençlerle sohbet eden Hatipler, gençlerden 2. neslin göç hikayelerini yazmalarını istedi.

Bu içerik 03 Ocak 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1015 kez okundu.

SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Üniversitemiz bünyesinde 21 yıldır ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden birinin sahibi olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, 05 Mayıs 2018 tarihinde rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek bir günde 7.500 ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her yıl ziyaretçi sayısını istikrarlı bir şekilde artıran, şehrimize gün geçtikçe daha fazla turist kazandıran Sul..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 21 Mayıs 2018’de Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Çan, İpsala Teknik Meslek Yüksekokulu Müdürü ve MEYOK Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, Teknik Bilimler Meslek..