YENİ İŞİM GİRİŞİM BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen “Yeni İşim Girişim” eğitim programı ile ilgili olarak Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mimar Sinan Salonu’nda 20 Aralık 2017 tarihinde bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye Ekonomi Bankası Girişim Bankacılığı Pazarlama Müdürü Fatih Canan, ileride girişimci olmak isteyen, lider ruha ve girişimci bir fikre sahip öğrencilere “Let’s Up” eğitim programını tanıtarak aşamaları hakkında detaylı bilgiler sundu. Ayrıca bu kapsamda gerçekleştirilecek eğitimler ve mülakatlar hakkında öğrencileri bilgilendirdi. “Let’s Up”a katılan öğrencilerin derece elde etmesi halinde Silikon Vadisi’ne katılma şansı elde edeceğini sözlerine ekledi.

Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi'nden Mustafa Melih Emre Beji ise kalkınma ajansının öğrencilere sunmuş olduğu destek ve programa başvuru süreci hakkında bilgiler verdi.

ÜNİVERSİTEMİZ "TÜRKİYE’NİN 500 BÜYÜK HİZMET İHRACATÇISI"NDAN BİRİ OLDU

Dünya ticaretinde payı her geçen gün artan hizmet ihracatı ile ilgili Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından yayımlanan “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” araştırmasının sonuçlarında Üniversitemiz sektöründe 8. genel sıralamada 474. olarak büyük bir başarıya imza attı. Üniversitemiz, elde ettiği bu başarıyla İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Bü..

YENİ HASTANEMİZDE “HASTANE ENFEKSİYONLARI” KONULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Başhekimlik Sağlık Kurulu Odası’nda 18 Ocak 2018 tarihinde Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Gündeniz Altıay ve Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Enfeksiyon Kontrol Komitesi Başkanı Doç. Dr. Zerrin Yuluğkural tarafından “Hastane Enfeksiyonları” konulu basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya çok sayıda basın mensubu katıldı...