YENİ İŞİM GİRİŞİM BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen “Yeni İşim Girişim” eğitim programı ile ilgili olarak Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mimar Sinan Salonu’nda 20 Aralık 2017 tarihinde bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye Ekonomi Bankası Girişim Bankacılığı Pazarlama Müdürü Fatih Canan, ileride girişimci olmak isteyen, lider ruha ve girişimci bir fikre sahip öğrencilere “Let’s Up” eğitim programını tanıtarak aşamaları hakkında detaylı bilgiler sundu. Ayrıca bu kapsamda gerçekleştirilecek eğitimler ve mülakatlar hakkında öğrencileri bilgilendirdi. “Let’s Up”a katılan öğrencilerin derece elde etmesi halinde Silikon Vadisi’ne katılma şansı elde edeceğini sözlerine ekledi.

Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi'nden Mustafa Melih Emre Beji ise kalkınma ajansının öğrencilere sunmuş olduğu destek ve programa başvuru süreci hakkında bilgiler verdi.

SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Üniversitemiz bünyesinde 21 yıldır ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden birinin sahibi olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, 05 Mayıs 2018 tarihinde rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek bir günde 7.500 ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her yıl ziyaretçi sayısını istikrarlı bir şekilde artıran, şehrimize gün geçtikçe daha fazla turist kazandıran Sul..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 21 Mayıs 2018’de Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Çan, İpsala Teknik Meslek Yüksekokulu Müdürü ve MEYOK Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, Teknik Bilimler Meslek..