VEFATININ 429. YILINDA MİMAR SİNAN ANILDI

Mimar Sinan vefatının 429. yılında Üniversitemizin yanı sıra Edirne Belediyesi, Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği, TMMOB Mimarlar Odası Edirne Temsilciliği, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, TMMOB Makine Mühendisleri Odası, Edirne Kent Konseyi ve Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği’nin katkılarıyla etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda 06 Nisan 2017 tarihinde Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde “Suyun İzinde Mimar Sinan” fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı, 07 Nisan 2017 tarihinde Üniversitemiz Mimarlık Fakültesinde “Suyun İzinde Mimar Sinan” konulu panel, 08 Nisan 2017 tarihinde “Mimar Sinan Su Yolları” gezisi, 09 Nisan 2017’de Edirne Belediye Binası önünden Protokol Evi’ne kadar “Bisiklet Turu” gerçekleştirildi.

Bu içerik 18.04.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 737 kez okundu.