UZUNKÖPRÜ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTE SEKTÖR İŞ BİRLİĞİ KAPSAMINDA KONFERANSA KATILDI

Üniversitemiz Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Bilgi İşletme Yönetimi öğrencileri, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dr. İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu iş birliğinde düzenlenen ve KALE Grubu sponsorluğunda 19 Aralık 2017'de Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Sayın Zeynep Bodur Okyay'ın sunumlarıyla gerçekleştirilen "Sürdürülebilir Rekabet için Teknoloji, Tasarım ve İnsan" konferansına, Yrd. Doç. Dr. İlknur Eskin'in organizatörlüğünde katıldılar. Okyay,  Kale Grubu olarak 60 yıldır bu topraklarda katma değer yarattıklarını ve bundan sonra da aynı azimle çalışmayı sürdüreceklerini vurguladı.

ÜNİVERSİTEMİZ "TÜRKİYE’NİN 500 BÜYÜK HİZMET İHRACATÇISI"NDAN BİRİ OLDU

Dünya ticaretinde payı her geçen gün artan hizmet ihracatı ile ilgili Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından yayımlanan “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” araştırmasının sonuçlarında Üniversitemiz sektöründe 8. genel sıralamada 474. olarak büyük bir başarıya imza attı. Üniversitemiz, elde ettiği bu başarıyla İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Bü..

YENİ HASTANEMİZDE “HASTANE ENFEKSİYONLARI” KONULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Başhekimlik Sağlık Kurulu Odası’nda 18 Ocak 2018 tarihinde Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Gündeniz Altıay ve Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Enfeksiyon Kontrol Komitesi Başkanı Doç. Dr. Zerrin Yuluğkural tarafından “Hastane Enfeksiyonları” konulu basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya çok sayıda basın mensubu katıldı...