UZUNKÖPRÜ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTE SEKTÖR İŞ BİRLİĞİ KAPSAMINDA KONFERANSA KATILDI

Üniversitemiz Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Bilgi İşletme Yönetimi öğrencileri, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dr. İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu iş birliğinde düzenlenen ve KALE Grubu sponsorluğunda 19 Aralık 2017'de Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Sayın Zeynep Bodur Okyay'ın sunumlarıyla gerçekleştirilen "Sürdürülebilir Rekabet için Teknoloji, Tasarım ve İnsan" konferansına, Yrd. Doç. Dr. İlknur Eskin'in organizatörlüğünde katıldılar. Okyay,  Kale Grubu olarak 60 yıldır bu topraklarda katma değer yarattıklarını ve bundan sonra da aynı azimle çalışmayı sürdüreceklerini vurguladı.
Bu içerik 22.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 741 kez okundu.