ÜRÜN-PAZAR UYUMU EĞİTİMİ

Ürün ve/veya hizmetinizi geliştirdiniz ancak pazar için uyumlu mu değil mi bilmiyorsanız Edirne TİM TEB Girişim Evi tarafından düzenlenecek olan ‘’Ürün-Pazar Uyumu Eğitimi’’ tam size göre!

Müşteri beklentileri, müşterileri kazanmak için önceden belirlenmesi gereken kritik noktalar, müşteriyi anlamak ve ürün/hizmet ile uyum dengesini yakalamak için bilinmesi gereken önemli başlıklardan oluşan eğitimde elde edilecek olan kazanımlar;

• Ürün Pazar Uyumunun Önemi

• Yalın Girişim-Tasarımcı Düşünce-MVP Kavramları

• Müşteri İle Empati Kurma Teknikleri

• Fikirleri Test Etmek

• Değer Önerisi Tablosu

Bu içerik 18 Aralık 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 343 kez okundu.

SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Üniversitemiz bünyesinde 21 yıldır ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden birinin sahibi olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, 05 Mayıs 2018 tarihinde rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek bir günde 7.500 ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her yıl ziyaretçi sayısını istikrarlı bir şekilde artıran, şehrimize gün geçtikçe daha fazla turist kazandıran Sul..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 21 Mayıs 2018’de Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Çan, İpsala Teknik Meslek Yüksekokulu Müdürü ve MEYOK Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, Teknik Bilimler Meslek..