ÜRİNER SİSTEM TAŞ HASTALIKLARI TEDAVİ SEÇENEKLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türk Üroloji Derneği Kuzey Marmara Şubesi’nin Üriner Sistem Taş Hastalıkları Tedavi Seçenekleri Toplantısı 14 Nisan 2018 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde İstanbul, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’nde görev yapmakta olan 55 üroloji doktorunun katılımıyla gerçekleşti. Türk Üroloji Derneği Kuzey Marmara Şubesi’nin organize ettiği toplantıda açılış konuşması Üniversitemiz Üroloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İrfan Hüseyin Atakan ve Türk Üroloji Derneği Kuzey Marmara Şubesi Onursal Başkanı Prof. Dr. İsmet Nane tarafından yapıldı. Moderatörlüğünü Üniversitemiz Üroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Kuyumcuoğlu ve Kuzey Marmara Şubesi Başkanı Doç. Dr. Metin Öztürk’ün yaptığı sunumlarda Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesinden Dr. Timuçin Şipal “Taş Hastalığında Kılavuzlar Eşliğinde Güncel Medikal Tedaviler” Doç. Dr. Bilal Eryıldırım “Ultrasonografi Rehberliğinde PNL” Prof. Dr. Barış Nuhoğlu “RIRS Endikasyonları ve Uygulamalardaki Püf Noktalar” adlı sunumlarını gerçekleştirdiler.
Sunumların ardından soru cevap kısmına geçildi.
Toplantının kapanış konuşması Türk Üroloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hakan Akdere tarafından yapıldı.
Bu içerik 17.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 636 kez okundu.