ÜNİVERSİTEMİZDEN KALKINMA BAKANLIĞINA ZİYARET

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman N. Hatipoğlu, Mühendislik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yılmaz Çan, Sağlık Araştırma ve Uygulama Müdür V. Prof. Dr. Abdullah Taş, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür V. Prof. Dr. Özgür Er, Genel Sekreter Yardımcımız Ahmet Sezgin, 04 Ağustos 2017 tarihinde Kalkınma Bakanlığında Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna ve uzmanlar ile 2018 yılı Üniversitemiz yatırım programını görüştü.

Görüşmelerin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman N. Hatipoğlu, Sağlık Araştırma ve Uygulama Müdür V. Prof. Dr. Abdullah Taş Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ı makamında ziyaret ederek Bakan Lütfi Elvan’a destekleri için teşekkür etti.
Bu içerik 08.08.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1270 kez okundu.