ÜNİVERSİTEMİZDEN “MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI”NDA BÜYÜK BAŞARI

Mevlana Değişim Programı ve Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı’nın etkin bir şekilde yürütülmesi ve faaliyetlerde eşgüdümün sağlanması amacıyla YÖK Proje Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı tarafından 15 Aralık 2017 tarihinde Antalya’da “Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı” toplantısı gerçekleştirildi. Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, YÖK Proje Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanı Ayşegül Kutay Gündoğan, Proje Geliştirme ve Destekleme Dairesi Uzman Dr. Esra Ebru Mavi, Yükseköğretim Kurulundan uzmanlar, yükseköğretim kurumlarının Değişim Programı Kurum Koordinatörleri ile öğretim üyeleri ve Trakya Üniversitesi Mevlana Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz katıldı.

Toplantıda "YÖK Proje Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı" tarafından açıklanan verilere göre Türkiye’deki 184 Üniversite arasında Trakya Üniversitesi, “Mevlana Değişim Programı” kapsamında en çok değişim yapan üniversiteler sıralamasında 7. oldu.

Toplantıda, Mevlana Değişim Programı ve Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı kapsamında bilgi aktarımı ve bir dizi sunum gerçekleştirildi.

Sunumlar sonrası toplantı, soru-cevap şeklinde devam etti.

ÜNİVERSİTEMİZ "TÜRKİYE’NİN 500 BÜYÜK HİZMET İHRACATÇISI"NDAN BİRİ OLDU

Dünya ticaretinde payı her geçen gün artan hizmet ihracatı ile ilgili Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından yayımlanan “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” araştırmasının sonuçlarında Üniversitemiz sektöründe 8. genel sıralamada 474. olarak büyük bir başarıya imza attı. Üniversitemiz, elde ettiği bu başarıyla İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Bü..

YENİ HASTANEMİZDE “HASTANE ENFEKSİYONLARI” KONULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Başhekimlik Sağlık Kurulu Odası’nda 18 Ocak 2018 tarihinde Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Gündeniz Altıay ve Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Enfeksiyon Kontrol Komitesi Başkanı Doç. Dr. Zerrin Yuluğkural tarafından “Hastane Enfeksiyonları” konulu basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya çok sayıda basın mensubu katıldı...