ÜNİVERSİTEMİZDEN “MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI”NDA BÜYÜK BAŞARI

Mevlana Değişim Programı ve Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı’nın etkin bir şekilde yürütülmesi ve faaliyetlerde eşgüdümün sağlanması amacıyla YÖK Proje Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı tarafından 15 Aralık 2017 tarihinde Antalya’da “Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı” toplantısı gerçekleştirildi. Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, YÖK Proje Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanı Ayşegül Kutay Gündoğan, Proje Geliştirme ve Destekleme Dairesi Uzman Dr. Esra Ebru Mavi, Yükseköğretim Kurulundan uzmanlar, yükseköğretim kurumlarının Değişim Programı Kurum Koordinatörleri ile öğretim üyeleri ve Trakya Üniversitesi Mevlana Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz katıldı.

Toplantıda "YÖK Proje Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı" tarafından açıklanan verilere göre Türkiye’deki 184 Üniversite arasında Trakya Üniversitesi, “Mevlana Değişim Programı” kapsamında en çok değişim yapan üniversiteler sıralamasında 7. oldu.

Toplantıda, Mevlana Değişim Programı ve Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı kapsamında bilgi aktarımı ve bir dizi sunum gerçekleştirildi.

Sunumlar sonrası toplantı, soru-cevap şeklinde devam etti.

Bu içerik 19.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 754 kez okundu.