ÜNİVERSİTEMİZDEN “MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI”NDA BÜYÜK BAŞARI

Mevlana Değişim Programı ve Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı’nın etkin bir şekilde yürütülmesi ve faaliyetlerde eşgüdümün sağlanması amacıyla YÖK Proje Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı tarafından 15 Aralık 2017 tarihinde Antalya’da “Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı” toplantısı gerçekleştirildi. Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, YÖK Proje Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanı Ayşegül Kutay Gündoğan, Proje Geliştirme ve Destekleme Dairesi Uzman Dr. Esra Ebru Mavi, Yükseköğretim Kurulundan uzmanlar, yükseköğretim kurumlarının Değişim Programı Kurum Koordinatörleri ile öğretim üyeleri ve Trakya Üniversitesi Mevlana Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz katıldı.

Toplantıda "YÖK Proje Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı" tarafından açıklanan verilere göre Türkiye’deki 184 Üniversite arasında Trakya Üniversitesi, “Mevlana Değişim Programı” kapsamında en çok değişim yapan üniversiteler sıralamasında 7. oldu.

Toplantıda, Mevlana Değişim Programı ve Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı kapsamında bilgi aktarımı ve bir dizi sunum gerçekleştirildi.

Sunumlar sonrası toplantı, soru-cevap şeklinde devam etti.

YENİ SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Üniversitemiz bünyesinde 21 yıldır ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden birinin sahibi olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, 05 Mayıs 2018 tarihinde rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek bir günde 7.500 ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her yıl ziyaretçi sayısını istikrarlı bir şekilde artıran, şehrimize gün geçtikçe daha fazla turist kazandıran Sul..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 21 Mayıs 2018’de Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Çan, İpsala Teknik Meslek Yüksekokulu Müdürü ve MEYOK Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, Teknik Bilimler Meslek..