ÜNİVERSİTEMİZDEN "GOOGLE DEVFEST TEKİRDAĞ 2017" ETKİNLİĞİNE KATILIM

“4. GDG DevFest Tekirdağ” 02 Aralık 2017 tarihinde Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Teknolojiye meraklı, yazılım geliştirmeye gönül vermiş binlerce kişiyi Türkiye'den ve dünyadan profesyonel isimlerle bir araya getiren etkinliğe, Üniversitemiz Bilişim ve Teknoloji Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın ile 49 topluluk üyesi öğrencimiz katılım gösterdi.

Katılımcıların bilgi ve tecrübe seviyelerine göre ayarlanmış birbirinden farklı Google ve diğer yazılım teknolojilerinin konu alındığı etkinlikte güncel konular konuşulmak ile birlikte alanında yetkin kişiler bilgi birikimlerini öğrenciler ve grup üyeleriyle paylaşmaktadır.

Birbirinden farklı teknolojik deneyimlerin sunulduğu etkinlikte 7 konferans ve paralel olarak 3 workshop gerçekleşmiştir.

Bu içerik 06.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1205 kez okundu.