ÜNİVERSİTEMİZDEN "GOOGLE DEVFEST TEKİRDAĞ 2017" ETKİNLİĞİNE KATILIM

“4. GDG DevFest Tekirdağ” 02 Aralık 2017 tarihinde Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Teknolojiye meraklı, yazılım geliştirmeye gönül vermiş binlerce kişiyi Türkiye'den ve dünyadan profesyonel isimlerle bir araya getiren etkinliğe, Üniversitemiz Bilişim ve Teknoloji Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın ile 49 topluluk üyesi öğrencimiz katılım gösterdi.

Katılımcıların bilgi ve tecrübe seviyelerine göre ayarlanmış birbirinden farklı Google ve diğer yazılım teknolojilerinin konu alındığı etkinlikte güncel konular konuşulmak ile birlikte alanında yetkin kişiler bilgi birikimlerini öğrenciler ve grup üyeleriyle paylaşmaktadır.

Birbirinden farklı teknolojik deneyimlerin sunulduğu etkinlikte 7 konferans ve paralel olarak 3 workshop gerçekleşmiştir.

Bu içerik 06 Aralık 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 805 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..