ÜNİVERSİTEMİZDE YÜKSEKÖĞRETİM KALİTE DEĞERLENDİRMESİ HEYECANI

Üniversitemizde eğitim ve yönetimde kalite çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak başkanlığındaki Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretüm Üyesi Prof. Dr. Şeref Cem Bediz, İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat Yaşar, Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mürüvvet Başer, Bilgi Üniversitesi Kurumsal Projeler Müdürü Selin Gökçek Coşan'dan oluşan Yükseköğretim Kalite Kurulu ile Üniversitemiz, eğitim ve yönetimde Yükseköğretim Kalite Kurulunun belirlediği standartlara ulaşması için temaslarına devam ediyor. Bu doğrultuda gün boyunca gerçekleştirilen toplantılarla izlenecek olan adımlar ele alınarak yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “ Üniversitemiz Balkanlar ve Trakya bölgesinde ciddi bir güç. Bu gücü daha efektif olarak kullanmak, zayıf yönlerimizi güçlendirmek, güçlü olan yönlerimizle ise markalaşmak amacındayız.  URAP listesinde ilk 1000’e girmek, uluslararası bir üniversite olmak gibi birçok hedefimiz var. Bu doğrultuda Yükseköğretim Kalite Kurulunun belirlediği standartları önemsiyoruz. Bu standartlar iç süreçlerimizi hızlandırıp geliştirmekte, dışa bakan yüzümüz ile Üniversitemize yeni fırsatlar doğurmakta. Bu noktada Üniversitemize dış bir gözle bakılması bizim için çok önemli. Bu sürecin tatlı heyecanı içerisindeyiz.” dedi.

Bu içerik 01.11.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 2237 kez okundu.