ÜNİVERSİTEMİZ TIP FAKÜLTESİ DENEY HAYVANLARI BİRİMİMİZDEN DENETİM BAŞARISI

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Deney Hayvanları Birimimize 16 Kasım 2017 tarihinde Pendik Veteriner Kontrol Enstitüsü ve Edirne İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen denetimlerde birimimizin Deneysel ve Diğer Bilimsel amaçlar için kullanılan Hayvanların Refah ve Korunmasına Dair Yönetmeliğe ve Uygulama Talimatına uygun olarak çalıştığı gözlemlenerek birimimiz denetimden başarı ile geçti.

Yapılan incelemeler neticesinde kontrolörler laboratuvarımızın bakım, üretim ve deneysel çalışmalar açısından uygunluk taşıdığını belirterek Üniversitemizden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Denetimler neticesinde Üniversitemizin proje ve deneysel çalışmalarda örnek teşkil edebileceği hususuna da vurgu yaptılar.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..