ÜNİVERSİTEMİZ TIP FAKÜLTESİ DENEY HAYVANLARI BİRİMİMİZDEN DENETİM BAŞARISI

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Deney Hayvanları Birimimize 16 Kasım 2017 tarihinde Pendik Veteriner Kontrol Enstitüsü ve Edirne İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen denetimlerde birimimizin Deneysel ve Diğer Bilimsel amaçlar için kullanılan Hayvanların Refah ve Korunmasına Dair Yönetmeliğe ve Uygulama Talimatına uygun olarak çalıştığı gözlemlenerek birimimiz denetimden başarı ile geçti.

Yapılan incelemeler neticesinde kontrolörler laboratuvarımızın bakım, üretim ve deneysel çalışmalar açısından uygunluk taşıdığını belirterek Üniversitemizden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Denetimler neticesinde Üniversitemizin proje ve deneysel çalışmalarda örnek teşkil edebileceği hususuna da vurgu yaptılar.

Bu içerik 23.11.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 590 kez okundu.