ÜNİVERSİTEMİZ KEŞAN HAKKI YÖRÜK SAĞLIK YÜKSEKOKULUNDA ATAMA

Üniversitemiz Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulunda Müdürlük görevine 21 Aralık 2017 tarihinde Yrd. Doç. Dr. Hakan Akdere atandı.

Yrd. Doç. Dr. Hakan Akdere Kimdir?

04.10.1967 yılında Edirne’de doğan Yrd. Doç. Dr. Hakan Akdere, İlk, orta ve lise öğrenimini Edirne’de tamamladı. 1984 yılında Edirne Lisesi’nden mezun olan Akdere, 1992 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinden Tıp Doktoru olarak mezun olmuştur. 1998 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Ana Bilim Dalında doktorasını tamamlayarak Phd. ünvanı aldı. 1998-2003 yılları arasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalında ihtisas yaptı. 2003-2005 yılları arasında Düsseldorf Paracelsus Klinik’te Laparoskopik Cerrahi üzerine çalıştı. 2006-2012 yılları arasında Üroloji Uzmanı olarak Tekirdağ-Çerkezköy’de bir özel hastanede çalıştı. 2012 yılından itibaren Üniversitemiz Üroloji Ana Bilim Dalında Yrd. Doç. Dr. ünvanıyla öğretim üyesi olarak görev yapan Dr. Hakan Akdere 21 Aralık 2017 tarihinden itibaren Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulunda Müdür olarak göreve başladı.

Bu içerik 27 Aralık 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 723 kez okundu.