ÜNİVERSİTEMİZ KEŞAN HAKKI YÖRÜK SAĞLIK YÜKSEKOKULUNDA ATAMA

Üniversitemiz Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulunda Müdürlük görevine 21 Aralık 2017 tarihinde Yrd. Doç. Dr. Hakan Akdere atandı.

Yrd. Doç. Dr. Hakan Akdere Kimdir?

04.10.1967 yılında Edirne’de doğan Yrd. Doç. Dr. Hakan Akdere, İlk, orta ve lise öğrenimini Edirne’de tamamladı. 1984 yılında Edirne Lisesi’nden mezun olan Akdere, 1992 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinden Tıp Doktoru olarak mezun olmuştur. 1998 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Ana Bilim Dalında doktorasını tamamlayarak Phd. ünvanı aldı. 1998-2003 yılları arasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalında ihtisas yaptı. 2003-2005 yılları arasında Düsseldorf Paracelsus Klinik’te Laparoskopik Cerrahi üzerine çalıştı. 2006-2012 yılları arasında Üroloji Uzmanı olarak Tekirdağ-Çerkezköy’de bir özel hastanede çalıştı. 2012 yılından itibaren Üniversitemiz Üroloji Ana Bilim Dalında Yrd. Doç. Dr. ünvanıyla öğretim üyesi olarak görev yapan Dr. Hakan Akdere 21 Aralık 2017 tarihinden itibaren Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulunda Müdür olarak göreve başladı.

Bu içerik 27 Aralık 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 806 kez okundu.

SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Üniversitemiz bünyesinde 21 yıldır ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden birinin sahibi olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, 05 Mayıs 2018 tarihinde rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek bir günde 7.500 ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her yıl ziyaretçi sayısını istikrarlı bir şekilde artıran, şehrimize gün geçtikçe daha fazla turist kazandıran Sul..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 21 Mayıs 2018’de Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Çan, İpsala Teknik Meslek Yüksekokulu Müdürü ve MEYOK Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, Teknik Bilimler Meslek..