ÜNİVERSİTEMİZ GÜREŞ TAKIMININ BAŞARISI

Trakya Üniversitesi Güreş Takımı düzenlenen Üniversiteler Arası Güreş müsabakalarında takım halinde Türkiye şampiyonu oldu.

Turnuva sonucunda ilk dörde giren üniversiteler aşağıda yer almaktadır,

1.Trakya Üniversitesi
2. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
3. Aksaray Üniversitesi
4. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi

Turnuva sonunda Begüm Mısıraltı 53 kg’da Türkiye 3.sü, Bediha Gün 55 kg’da Türkiye Şampiyonu, Burcu Çebiç 58 kg’da Türkiye Şampiyonu, Neslihan Ulusoy 60 kg’da Türkiye Şampiyonu, Hafize Şahin 63 kg’da Türkiye Şampiyonu, Sinem Topçu 69 kg’da Türkiye Şampiyonu oldu.

Bu içerik 17 Nisan 2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1302 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..