ÜNİVERSİTEMİZ ERKEK BASKETBOL TAKIMI’NDAN TEŞEKKÜR

Trakya Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı EBBL ve ÜNİLİG  sezonu öncesi hazırlıklarına, Trakya Üniversitesi Enez Sosyal Tesislerinde günde çift antrenmanla devam etmektedir. Sabahları Performans Uzmanı Yrd. Doç. Dr. İsa SAĞIROĞLU gözetiminde kondisyon çalışmaları yapan ekibimiz, akşamları, Baş Antrenör Mülkü KARADENİZ ile beraber teknik ve taktik çalışmalarını gerçekleştirmektedir.

Genel Menajer Kenan Evren EYTİŞ; "Trakya Üniversitesi'nin marka değerini yükseltmek için bize bu imkanı sağlayan başta Onursal Başkan ve Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK,  Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Fatih ULU ve kusursuz bir kamp ortamı hazırlayan Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübü Başkanı Mehmet ALPTEKİN'e teknik kadro olarak teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.
Bu içerik 11 Eylül 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 5043 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..