ÜNİVERSİTEMİZ ERKEK BASKETBOL TAKIMI’NDAN TEŞEKKÜR

Trakya Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı EBBL ve ÜNİLİG  sezonu öncesi hazırlıklarına, Trakya Üniversitesi Enez Sosyal Tesislerinde günde çift antrenmanla devam etmektedir. Sabahları Performans Uzmanı Yrd. Doç. Dr. İsa SAĞIROĞLU gözetiminde kondisyon çalışmaları yapan ekibimiz, akşamları, Baş Antrenör Mülkü KARADENİZ ile beraber teknik ve taktik çalışmalarını gerçekleştirmektedir.

Genel Menajer Kenan Evren EYTİŞ; "Trakya Üniversitesi'nin marka değerini yükseltmek için bize bu imkanı sağlayan başta Onursal Başkan ve Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK,  Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Fatih ULU ve kusursuz bir kamp ortamı hazırlayan Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübü Başkanı Mehmet ALPTEKİN'e teknik kadro olarak teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.
Bu içerik 11.09.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 5290 kez okundu.