ÜNİVERSİTEMİZ EDİRNE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNDAN KONFERANSLAR DİZİSİ

Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun düzenlediği “Kariyer ve Sektör Buluşmaları” etkinliği kapsamında 06-07 Kasım tarihlerinde Edirne Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü ile Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü, Üniversitemiz Turizm ve Otelcilik Uygulama Merkezi’nde konferanslar gerçekleştirildi. Kariyer ve Sektör Buluşmaları etkinliği kapsamında gerçekleştirilen konferanslara Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Yaşar Yaman OCAK, Edirne Sosyal Güvenlik Kurumu Müdür Yardımcısı İbrahim Güven, Genel Sağlık Sigortası Şefi Ferhat Sertkaya konuşmacı olarak katıldılar.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Yaşar Yaman Ocak’ın katıldığı konferansta öğrenciler mevzuat ve gümrük işlemleri hakkında bilgilendirildi ve öğrencilere mesleki rehberlik hizmeti verildi.

Edirne Sosyal Güvenlik Kurumu Müdür Yardımcısı İbrahim Güven, Genel Sağlık Sigortası Şefi Ferhat Sertkaya’nın konuşmacı olarak katıldıkları konferansta ‘’Genel Sağlık Sigortası Uygulamaları’’ hakkında öğrencilere bilgiler verildi.

Edirne Hilly Otel Genel Müdürü Mustafa Gökgöz Sektörel Bazda İletişim Kurma konusunda 02 Kasım 2017 tarihinde konferans verdi. Yüksekokulumuz Uygulama Merkezinde öğrencilerle bir araya gelen Mustafa Gökgöz yabancı dil eğitiminin önemini vurgulayarak öğrencilerin kişisel donanımlarını arttırmalarının ve yurt dışı bir deneyimin kariyerlerini geliştirmede etkili olabileceğini söyledi.

Bu içerik 08.11.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1180 kez okundu.