ÜNİVERSİTEMİZ DİPLOMA EKİ ETİKETİ ALDI

Üniversitemizin bu yıl Dış İlişkiler Birimi Koordinatörlüğü ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı işbirliği ile yapmış olduğu Diploma Eki Etiketi (Diploma Supplement Label) başvurusu EACEA (Education, Audiovisual and Culture Executive Agency) tarafından başarılı bulunmuş ve Trakya Üniversitesi Diploma Eki Etiketi almaya hak kazanmıştır. Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK'e 24 Aralık 2013 tarihinde gelen mektup ektedir. (Mektubu görmek için tıklayınız.)

Diploma Eki yüksek öğretim diplomasına ek olarak verilen, uluslararası saydamlığı pekiştirmeyi hedefleyen ve elde edilmiş yeti ve becerilerin gösterildiği diploma, derece, sertifika gibi belgelerin akademik ve meslekî olarak tanınmasını sağlamaya yönelik bir belgedir.

Daha fazla bilgi  http://oidb.trakya.edu.tr/pages/diploma-eki linkinden alınabilir.

Bu içerik 25 Aralık 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 3819 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..