ÜNİVERSİTEMİZ "ENSEMBLE GRUBU"NDAN BULGARİSTAN'DA KONSER

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyeleri Doç. Ahmet Hamdi Zafer, Yrd. Doç. Şükrü Öner Dinç, Yrd. Doç. Musa Eren İşkodralı, Öğr. Gör. Sela Can Dökmeci, Arş. Gör. Bahar Hoşcan ve Arş. Gör. Çisem Öncer Zafer'den oluşan "Trakya Üniversitesi Ensemble" grubu, 11 Kasım 2017 tarihinde "2019 Avrupa Kültür Başkenti" faaliyetleri kapsamında Bulgaristan'ın Filibe kentinde Osmanlı Dönemi mimarisine ait "Tarihi Çifte Hamamlar" da bir konser performansı gerçekleştirdi. Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolosluğu himayesinde düzenlenen konser sanatseverlerin beğenisini kazandı.

Konser, Filibe Başkonsolosu Hüseyin Ergani tarafından gerçekleştirilen çiçek takdimi ile sona erdi.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..